.

.

2/19/2013

Snowing while it's sunny


I have been very busy lately, sorry! I haven't had time to write or even take pictures but today the sun was shining so beautifully so I wanted to take some pictures. And yes now I had/have time.
On Friday I will make a "movie" with my friends! I will be an "old movie" and grayscale maybe. My family has an old cottage which is very lovely and I have wanted so long to take some pictures there! Maybe one day with my cousins. Of course I could now, too, but that movie is the main thing.

And well... because I haven't had time those pictures are just boring and I am very very very sorry about that. But I hope you like them anyway :----) More is coming!

---

Oon ollut tosi kiireinen nyt, anteeksi! Ei ole ollut aikaa kirjoittaa tai edes ottaa kuvia, mutta tänään aurinko paistoi tooosi kauniisti, joten halusin ottaa kuvia. Ja joo, nyt mulla oli/on aikaa.
Perjantaina teen elokuvan kavereiden kanssa! Siitä tulee "vanha elokuva" ja mustavalkoinen mahdollisesti. Mun perheellä on vanha mökki, joka on tosi ihana ja oon kauan halunnut ottaa kuvia sieltä! Mutta ehkä joku päivä serkkujen kanssa. Totta kai mä voisin nyt, mutta se elokuva on pääasia.

Ja no... koska ei ole ollut aikaa niin noi kuvat on tosi tylsiä ja oon tosi tosi tosi pahoillani tästä. Toivon kuitenkin, että pidätte kuvista silti :---) Lisää tulossa!

18 comments:

 1. ei vitsi kuinka upeita kuvia!!!:--) Tosi ihana blogi, just pääty kirjanmerkkeihin, ehkä joku päivä viel lukijaks:)!

  http://emmppu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. wow, tosi siistejä kuvia! :)  http://elluscha.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. tosi kauniita kuvia! :--) tykkään tästä ulkoasusta, se on yksikertainen mut kuitenkin massasta erottuva.

  ss-timeisfleeting.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Oot kyl tosi hyvä kuvaamaan pakko myöntää=)

  ReplyDelete
 5. Ihana tuo toisiks viimenen kuva! Kaikkia kuvia on ilo katsella :)

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Mä jaksan aina ihailla näitä kuvia ja toi sun kuvienmuokkaus on piste iin päälle :) ja toi elokuva-juttu kuulostaa hauskalta.

  http://radioaktiivisesti.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitooooooos ♥
   ja joo, olihan se ihan hauskaa :D

   Delete
 7. tosi hienoja kuvia! muissakin postauksissa kun vain tässä (-:

  ReplyDelete