.

.

7/11/2013

Kirjoittamisen rakkaus

Se on vaan jännää, miten kirjoittamisesta on tullut niin tärkeä juttu. Ennen runoilin kauheasti, tai no, enemmän kuin nykyään. Kyllä sitä nytkin runoilen, mutta harvemmin ja runot on hyvinkin erilaisia kuin ennen. Enemmänkin mä kirjoitan kaikkea muuta. Näitä ah-tosi-syvällisiä blogitekstejä, tarinoita vaikka mistä ja filosofisia ajatuksia. Nyt kun kirjoittaa enemmän, huomioi kirjojakin lukiessa erilaisia tyylejä ja hassuja kielikuvia, mikä auttaa todellakin kirjoittamisessa. Ja pakko sanoa, oon kehittynyt omasta mielestäni ihan hurjasti. Älkää arvostelko vielä näiden blogitekstien peruteella, sillä nää ei kerro vielä mitään, ehei.
Oonkin ajatellut, että voisin kirjoittaa jonkinmoisen novellin ihan vain teitä varten. En haluaisi että tää blogi olisi täysin valokuville, vaan haluaisin postata myös kirjoituksia ja joitakin piirustuksia! Jälkimmäisiä toki paljon vähemmän, sillä piirrän todella harvoin nykyään, valitettavasti. Ja silloinkin kun piirrän, oon tosi harvoin tyytyväinen tekeleisiini. Mutta nyt oon päättänyt ryhdistäytyä piirtämisen suhteen.

Mutta kiinnostaako teitä oikeasti se novelli? Semmoinen lyhyt? Mutta onko ideoita? :---)

8 comments:

 1. Ois tosi kiva saada jotain novellintyylistä sulta! Innolla odotan.

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, katsotaan mitä saan aikaiseksi ;--)

   Delete
 2. Ihan ammattilaiskuvia! :D Varmaan pakko liittyy tänne... Nää kuvat on niiiiin upeita! :D Onks nää kuvat otettu tolla 5D Mark II?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kovasti :--) Ja juu, nämä kuvat on otettu kyseisellä kameralla :D

   Delete
 3. Todella upeita kuvia! Näissä on sellanen ihanan raukea aikaisen kesäaamun tunnelma :)novelliakin olis kiva lukea, vaikka en osaa kyllä tarkemmin sanoa millaista... Jään seurailemaan =)

  ReplyDelete