.

.

7/07/2013

The mystery of time


Vuosia sitten tuntematon henkilö tuli ilmoittamaan, että kukkakuvani ovat tavallisia ja tylsiä, ja toivoi etten luulisi itsestäni liikoja, että ne olisivat kauniita. Sanotaankos, että koin eräänlaisen 'valaistumisen' ja olen siitä lähtien oikeasti panostanut kuviini. Ja vieläpä pääasiassa näihin kukkakuviini. Nykyään muokkaan kuvat ja yritän saada niistä oikeasti kauniita. En tiedä olenko onnistunut, mutta kaipa nämä ihan kivoja on.

Pyydän kuitenkin syvästi anteeksi kaikista näistä kukkakuvista. Viimeiset viikot ovat olleet hyvinkin kiireisiä ja olen tosissani laiskotellut. Ylihuomenna alkaa rippileiri, jolla olen isosena, mutta menen paikalle jo huomenna. Sen jälkeen on suunnitelmissa kaverien tapaamista, joitakin lääkärikäyntejä ja rentoa meininkiä. Tämä tarkoittaa, että parin viikon päästä tulette saamaan huikeita postauksia! Ainakin toivon niin... ideoita nimittäin riittää, mutta kukaan ei tunnu suostuvan kuvattavaksi.

Olen myös miettinyt jonkinmoisen opastusvideon tekemistä, jossa näytän ja selitän miten muokkaan kuvani. En tiedä kiinnostaako ketään, mutta jos montaa ihmistä kiinnostaa (noin kymmenen olisi hyvä määrä), niin lupaan tehdä sen!
Jos olet kiinnostunut, kommentoi tätä postausta, kiitos :)

8 comments:

 1. nää on iiiihania :) ja kyllä kiinnostaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ou mai, KOMMENTTI! mutta kiitos :--) Ja kiva tietää, että ainakin jotakuta kiinnostaa :--D

   Delete
 2. Tosi hienoja nää kuvat :--) täällä kans kiinnostaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. toinen kommentti, jihau! Mutta kiitos ja kiva kun kiinnostaa :--)

   Delete
 3. mun mielestä nää kuvat on tosi ihania & todellakin kiinnostaa :--3

  ReplyDelete
 4. oi tee ihmeessä semmone opastuspostaus:)!!

  ReplyDelete