.

.

8/18/2013

Floral Fashion


Teitä uusia lukijoita on tullut aivan hirmuisesti lisää viimeisen kahden päivän aikana, mahtavaa!
Ensin pyytelen hieman anteeksi epäaktiivisuuttani, mutta on ollut hieman hommia puolin ja toisin. Niille jotka ei vielä tiedä: lähden perjantaina kymmeneksi kuukaudeksi Saksaan vaihtoon. Vasta nyt kuluneen viikon aikana olen alkanut tajuta sen asian ja se kiinnostaa, kauhistuttaa ja kummastuttaa samaan aikaan. Siihen asiaan ja tähän blogiin liittyen postailen vielä lähipäivinä! Mutta sen sanon: blogi ei lopeta tai mene edes tauolle tuoksi kymmeneksi kuukaudeksi.

Yritin muokkailla jotain erilaista. Muut kukkakuvat ovat olleet valmiina muokattuina jo parin viikon ajan, mutta en ole järin tykännyt niistä yksinään. Nyt kuitenkin etsin kivan stock-kuvan (copyright) ja muokkailin hieman erikoisesti, mutta tausta ja kukat ovat kuitenkin omiani..Vajaa tuntihan siihen meni, kun tuota näpertelin, mutta ihan kiva tuli, vai?

Nyt katsomaan Housea iskän kanssa ja sitten kuntoilut ja iltapesu. Huomenna käväsenkin koulussa katsomassa kavereita ehkä viimeisen kerran ennen lähtöä :)

11 comments:

 1. tosi ihanii kuvii ! (: aika harmi toi 10kk tauko D::

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :)
   ja no, en usko että siitä tauko tulee, lisätietoa tulossa ;)

   Delete
 2. Sun blogissas on tosi ihania kuvia ja ulkoasu on moderni :) Jos siis oikein ymmärsin, postailet myös siellä saksassa? jos joo, niin en malta odottaa niitä postauksia :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hirmuisesti :) Ja jep, postailen myös saksassa, ainakin yritän ;) Lisäinfoa tulossa huomenna!

   Delete
 3. Wooaaah, vautsi mitä kuvia! Tuo eka kuva on itse täydellisyys! Ja VOU! Viimeksi kun kävin blogissasi, sulla oli jotain 124 (tai jotain sinnepäin) lukijaa, ja nyt sulla on jo 153 :oooooo Mutta sä ansaitset joka ikisen, believe me ♥ :)

  Ja kiva jos jaksat postailla myös Saksassa! :) Huomasin muuten yksi päivä tuon Libelle-blogin, lähden tod. näköisesti seuraamaan kunhan ensin pääset sinne Saksaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos jälleen kerran kovasti :) ♥ Ja tulihan noita lukijoita ihan yhtäkkiä, hieman mainostamalla ja tuurillakin :D

   En tiedä kuinka hyvin postaileminen onnistuu, mutta toivotaan parasta! Kaikki riippuu ihan kuinka paljon koneella pystyn ja kehtaan olemaan, onko aikaa kuvata ja onko kuvauskohteita ja ideoita :-D Mutta siitä huomenissa kisää! :)
   Ja kiva hei, jos Libelle-blogia alat lukemaan :) Sinne tuleekin lifestyle-tyylisiä postauksia tuosta vuodesta, tänne sitten taiteelliset lärpäkkeet ;)

   Delete
 4. Ihan älyttömän ihania kuvia taas jälleen, miten noin hienoja kuvia pystyy edes ihminen ottamaan vain täällä pikkiriikkisessä Suomessa! :D Mun mielestä oot ihan ammattilainen kuvaamaan, itse en iki maailmassa sais tommosia kuvia otetuksi, mut näitä sun taideteoksias on ihana seurailla, nää on tosi inspiroivia ja aina niin hyviä ja laadukkaita! ;)
  Ja varmaan elämys sulle mennä Saksaan vaihto-oppilaaks! :D Mäkin voisin kattoa myös tota sun Libelle blogia (vaikka oonkin siellä ehkä jo aiemmin kerennyt käydä kurkkaamassa!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uijuih, kiitos hirveästi! Mukavaa, että jotkut tykkää :) En siis ihan turhaan tätä blogia pidä, hahh :D
   Ja onhan se aika elämys varmaan joo :D Jännittää hirveesti ja saa nähdä mitä seuraava vuosi tuo tullessaan, mutta kiva jos Libelleä seurailet ;)

   Delete
 5. apuaaaa nää kuvat on ihan huikeen upeita!!:o

  ReplyDelete