.

.

9/14/2013

Greetings from Germany


Edellisestä postauksesta onkin jo aikaa! Siihen tosiaan syynä tämä tänne Saksaan "muuttaminen". Kiirettä on pitänyt ja hyvin on kaikki alkanut, siitä sitten lisää vaihtisblogin puolella, linkki oikealla sivussa.

Kuvat ovat tuollaiselta kanerva-alueelta. Aivan hirveästi kanervaa ja oli ihan mielettömän kaunista. Pimeä tuli liian nopeasti, siksi kuvista tuli vähän kömpelöitä ja ei ollut kauaa aikaa kuvailla, mutta tuonne menen vielä vastaisuudessa useasti (hostperheellä mehiläisiä siellä, niitä pitää käydä kurkkailemassa silloin tällöin) ja sitten kuvaan vähän huolellisemmin ja paremmassa valossa.

Ja tosiaan, nyt kun tämä tästä alkaa tasaantumaan, niin pitäisi postauksia tulla vähän useammin kuin kerran kolmessa viikossa, eh. Olkaa kärsivällisiä, se palkitaan ♥ (kirjaimellisesti, hih)

18 comments:

 1. Jee, ihana postaus! Mä haluan noihin maisemiin, tuun sun kanssa kuvaamaan sinne! :3 Nää sun kuvat on kyllä ihan mielettömän upeita taas kerran, woah. Mä kuolaaan aina jokaista kuvaa ja sun kuvaustaitoja, tottakai :D

  Neljäs kuva on jotenkin erityisen kaunis, en tiedä mikä siinä niin viehättää! :o Mutta kivaa että sulla on ollut kivaa siellä Saksassa, oon oikeesti iloinen sun puolesta!!

  Onko sun luokka muuten kiva, kun sun luokan pojat sitä niin kovasti hehkuttivat? Jos sullakin on yhtä mahtava luokka kuin mulla niin hehkutetaan luokkiamme yhdessä, jookoskookos? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinä se aina jaksat kommentoida, kiitos, ihana <3

   Ja kivaa on tosiaan ollut, todellakin :) Kävin tänään lenkillä tuolla metsässä ja lammen rannalla, niin vitsit teen jotkut kuvaukset sinne joskus <3

   Luokka on kyllä joo kiva, tosi ystävällisiä ja ihania kaikki :) Tytöt hieman ujoja, mut juttelee ja auttaa silti tosi mielellään :D Ja kyllä, hehkutetaan vain!

   Delete
 2. Aivan upeita kuvia! ♥ Tosi kauniit maisematkin! :D

  ReplyDelete
 3. Wau mitä kuvia! Rakastuin tohon tokavikaan <3

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. tosi kiva blogi ja upea ulkoasu ja kuvatki on aivan ihania ♥ liityin toki heti ja käy kurkkimassa munkin blogia jos kiinnostaa :-)
  http://fromdaytoday-karo.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! ♥♥ ja käyn kurkkimassa ;)

   Delete
 5. Ihania kuvia, tykkään kamalasti. Oli tarkkoja eikä hämäryys haitannu ollenkaan!

  ReplyDelete
 6. Sooo beautiful nature :)
  Evia x

  ReplyDelete
 7. Mahtavannäköistä, oot saanu vangittua fiiliksen todella hyvin näihin kuviin!
  Löysin blogisi vasta äsken ja selasinkin heti monet postaukset läpi- oot kyllä todella taitava :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei kiitti tosi paljon :) voisin tosin olla vähän aktiivisempi kirjoittaja, eh :D
   mut kiva kun tykkäät ja kiitti vielä :)

   Delete
 8. Great pictures!
  I espesially love the first one.

  http://www.jajajana.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 9. Aivan super hienoja kuvia!! wau :)

  www.the-style-jungle.blogspot.fi

  ReplyDelete