.

.

11/21/2013

Last Autumn's dream


Vähän kuvasatoa viime viikolta. Tällä viikolla on pitänyt mennä kuvaamaan tonne lammelle (jota nää sanoo miltei järveksi....), mutta aina on estynyt. Maanantaina alko satamaan just kun tulin koulusta, tiistaina sato koko päivän, eilen mun piti tehdä pihahommia siihen saakka kun tuli pimeä (pari tuntia vain, mutta pimeä tulee jo viiden aikoihin ja koulusta pääsin kolmen jälkeen) ja tänään jatkoin pihahommia. Toki olisin voinut mennä sen jälkeen kuvaamaan, mut olin jo tarpeeksi jäässä pihahommista ja laiskuus iski :D Ja huomenna Hampuriin, jee! Viikonloppuna siis kuvailemaan, ellei mitään yllättävää tapahdu.

Ohh ja tumblrissa tullut miltei 200 uutta seuraajaa viikon sisällä, hui.

6 comments:

 1. Jotenkin ihana tunnelma näissä kuvissa :3 Oot taitava kuvaamaan!

  ReplyDelete
 2. Äääää nää kuvat on taas niin ihania ja otsikkokin on aivan mahtava, tihi :3 Ja wat :o 200 SEURAAJAA VIIKON SISÄLLÄ? What theeeeee. Mutta kyllä sä ansaitset jokaikisen, ei se siitä ole kiinni. Ihmetyttää vaan että 200 seuraajaa VIIKON sisällä, se tarkoittaa että sä oot saanut n. 30 seuraajaa per päivä :o Vau. :D

  Ihastuksen kanssa menee loistavasti, mutta eräs luokkalaisemme... hän sanoi minulle eilen mm. ihastukseni edessä etten ansaitse meidän luokkaa ja että olen huono ja ärsyttävä narttu. Pyysin poikaa lopettamaan monta kertaa mutta hän intti vastaan "en mä lopeta". No sitten hän sanoi "tuskin sun toi ihastuskaan enää susta tykkää kun susta on tullu tollanen typerys". Olin hetken hiljaa, tunsin punan kohoavan kasvoilleni raivosta, ja sitten huusin. Huusin kurkku suorana käyttäen kirosanoja, juttu meni suunnilleen näin "Saatana, nyt se vitun turpa kiinni tai mä lyön!" "Ai lyöt vai?" Poika nauroi ja otin häntä kauluksesta kiinni "katotaanko?" Silloin opettaja puuttui tilanteeseen.

  Ärh, inhottaa tuollainen mutta onneksi ihastukseni sai minut hymyllään tänään 1000000000 kertaa paremmalle tuulelle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. aaws, kiitos jälleen :) mukava et kuvat miellyttää! Ja joo, seuraajia vähän tullut... nytkin taas lisää :D

   Oho. Musta tuntuu kyllä, että se sun törkeä luokkalainen on vaan kateellinen ihastuksellesi. Ehkä se tykkää susta? Mutta hui, äläs nyt tappelua aloita! :D tosin toi tilanne oli kyllä ihan ymmärrettävä, sun luokkalaises käyttäytyi tosi typerästi, et kai se olis iskun kasvoihinsa ansainnut, köh köh ;)
   mut hyvä jos nyt oot jo paremmalla mielellä, älä anna tyhmien ihmisten lannistaa sua <3

   Delete