.

.

11/11/2013

Viimeisiä syksykuvauksia


Kuvat otettu samana päivänä kuin edellisenkin postauksen kuvat. Tässä tosin käytin myös uutta Sigman objektiivia ja taitaapa olla niin, että jokatoinen kuva ensimmäisestä alkaen on otettu kyseisellä objektiivilla. 
Viikonlopun olen vain odottanut kauniimpaa säätä. Täällä on nyt vain satanut ja jos ei ole, niin taivas on ollut niin tumma ja synkkä, että ei kiitos. Tosin nyt vihdoin aurinko paistaa ja taivas on sininen! Voisipa taas mennä vähän kuvailemaan, kun osa puistakin on vielä oransseja ja keltaisia, jee. Aamulla oli todella kaunis sumu, mutta kiireen vuoksi en kerennyt kuvailemaan. Joku aamu voisin herätä aikaisemmin ja ottaa kamerankin vaikka kouluun mukaan. Tosin siellä sitä pitäisi sitten kuljettaa koko ajan mukana, vahtimatta en uskalla tosiaankaan jättää.... mutta eipä se mukana kuljettaminen niin ongelma olisi.

Että kun väsyttää!

6 comments:

 1. Apua, taas niin ihania kuvia! Tykkään kaikista taas tosi paljon ja on aivan ihanat värit näissä, hih :3 Ja mä oon kyllä ottanut kameran mukaan kouluun aika monenakin päivänä, viimeksi viime viikon torstaina. Ihan vain sen takia että saisin edes jotain kuvamateriaalia, kun pimeä tulee niin aikaisin. Tuo sumu kyllä kuulostaa ihanalta, harmi kun et saanut siitä kuvia.

  Mutta tosiaan, seuraavaa postausta odotellen... ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos jälleen kerran hirmuisesti ♥ Ja totta, pimeä tulee niin ärsyttävän aikaisin näin syksyisin ja talvisin, höh :( jonain aamuna vielä kyllä sumusta kuvia saan!

   Delete
 2. Aivan upeita kuvia! Tosi omaperäsiä ja tarkkoja :) Jäin seurailemaan

  http://satukatariina.blogspot.fi/

  ReplyDelete