.

.

12/04/2013

Se tulee! (+ arvonnan voittaja)


Talvi tulee... vaikka se tuleekin täällä Saksassa tosi hitaasti, se kuitenkin tulee. En tykkää. Kaikista inhottavinta kuitenkin on, että se tulee hitaasti. Saisi pamahtaa kerralla! Sataa vettä nimittäin hirveästi, tänäänkin. Se tarkoittaa, että tiet ovat huomenna ihan jäässä ja liukastelen pyörällä. Jes.

Tässä vähän kuvia pieneltä pyöräilyreissultani, jonka tein puolitoista viikkoa sitten. Aika samoilta maisemat näyttää vielä tänäänkin, aurinko ei vaan paista... Koskakohan sitä luntakin tulee?  Vuosi sitten olin Saksassa uutena vuotena ja satoi vain koko ajan. Vettä.

Arvontakone arpoi voittajan! Voittaja on *tattataa*... Emma! Laitoin sulle s-postia, käyhän kurkkailemassa. Kiitos myös kaikille osallistujoille, teitä tuli ihan kivasti :) Saatan tehdä samanlaisen arvonnan taas 300 lukijan kohdalla, jos se nyt kerkeää täyttyä ennen kuin tulen takaisin Suomeen kesällä!

5 comments:

 1. Oiiiiih, mahtavia kuvia! Tykkään ehkä ekasta eniten :3 Ja onnea Emmalle arvonnan voitosta!

  (Mulla on uus tukka... voit käydä kurkkaamassa blogiani jos kiinnostaa, ite oon ihan innoissani! :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥ Eka on kyllä munkin lemppari :)

   Hei, käyn kattoo! :D

   Delete
 2. ihan mahtavia kuvia! millä objektiivilla oot ottanut nää kuvat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! En oikeen muista mitä objektiivia käytin mihinkin kuvaan :-D Mut Nikkor 35mm f/1.8 ja Sigma 50mm f/1.4, jälkimmäistä varmaan enemmän :)

   Delete
 3. http://endlesslyopinions.blogspot.com/2013/12/ensimmainen-haaste-vastaanotettu.html

  Sinut on haastettu!:)

  ReplyDelete