.

.

1/09/2014

They wanna share my lightLaiskana olen taas ollut. Joulu tuli ja meni. Samalla myös vuosi vaihtui ja tuli koettua jo kaikenlaista. Tänne blogiin en ole mitään laitellut taaskaan, huoh. 

Alunperin teinkin tämän blogin vain siksi, että voisin tunkea tänne kaikki jotenkin julkaisukelpoiset kuvani ja aatteeni. Enemmänkin niitä ensiksi mainittuja. Ajattelin, että olisi vain niin helppoa muokata muutava kuva ja laittaa tänne, mutta eipä se sitä taida olla. Tai on, mutta jokin mättää.


Ei, en sano että aktiivisuus nousisi, koska ensinnäkään en halua ottaa minkäänlaista stressiä tänne kirjoittamisesta ja kuvaaminen ainakaan ulkona ei onnistu tuon kauhean sateen takia. Vanhoja kuvia toki on tuolta Saksan kiertueeltakin... hmm. Katsotaan! 

14 comments:

 1. Vitsit, taas niin upeita kuvia oot ottanu! :D

  ReplyDelete
 2. Hii nää on niin söpöjä kuvia!:):)

  ReplyDelete
 3. Apua miten mahtavia kuvia! :o Tokavika on ehdoton suosikki :3 Ja hyvä edelleen ettet ota stressiä tänne kirjoittelusta, sä oot oikeasti niin mahtava bloggaamisessa että kyllä postauksia jaksaa oottaa ;)

  Kysyit siitä mobiilisovittimesta, että mikä se on. No se on sellainen että kuvat saa suoraan Android- tai Apple-mobiililaitteeseen, siis esimerkiksi puhelimeen tai tablettiin. Lisäksi mobiilisovittimella saa sellaisen yhteyden kameran ja puhelimen/tabletin välille ja pystyt ottamaan tabletilla tai puhelimella kameralla kuvan. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos :)

   Ahaa! No niinpä tietenkin! :D olisi muuten kätevä, voisin joskus itsekin hankkia ;)

   Delete
 4. Wau miten upeita kuvia! Sait uuden lukijan :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. Voi vitsi mä niin rakastan sun valokuvias! Tää on just semmone blogi joka ansaitsis tuhansia lukijoita, pliis jatka samaan malliin, niin ihana blogi. (-: <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. hui, paljon kiitoksia <3 ja hei samat sanat omasta blogistas, saisitte postailla useammin ;---)

   Delete
 6. Sulla on tosi kauniita kuvia täällä!! :)

  http://beautifulmess-nora.blogspot.fi/

  ReplyDelete