.

.

5/07/2014

Memories last forever


Lisää kuvia Amelandilta. Kaksi viikkoa on kulunut ja kyllä, kaipaan tuonne vieläkin. Sain vihdoin kirjoitettua kaiken muistamani talteen päiväkirjaani (oikeastaan matkapäiväkirja, jota on kaikilla lupa lukea) ja näin muistot säilyvät pidempään. Ja hyvä niin.

Matkan jälkeinen viikko oli omalla tavallaan tuskaa, vaikka kivaa olikin. Mutta arkea se silti oli ja aivan erilaista kuin Amelandilla. Jotenkin... tavallista. Tylsää. Ei mitään spontaania. Tuntui kuin olisin halunnut hypätä yhtäkkiä järveen, kiivetä talon katolle tai pyöräillä 20km sateessa nauraen. Ja niin olisin tehnytkin, jos vain olisi ollut joku jonka kanssa niin tehdä.
Onneksi vappu ja perjantaina näin yhtä Amelandin matkaseuralaista, kun lähti hostveljen kanssa edeltä Hann. Müdeniin. Minä seuraavana päivänä seurasin perheen kanssa perässä ja voi, siitä se pieni uusi seikkailu taas alkoi.

--- lol poistin tästä tekstiä ---
Sunnuntai. Meloin 53 kilometriä, eli Wesermarathonin pronssimatkan. Jo kymmenen kilometrin jälkeen käsissäni oli valtavat rakkulat, mutta laastaria vain päälle ja sillä pärjäsi loppuun saakka. Oli ihanaa meloa kiemurtelevaa jokea pitkin matalien vuorien välistä ja nauttia maisemista ja tuulesta ja vedestä.
Ensi vuonna palaan takaisin ja melon vähintään 80 kilometriä tällä kertaa. Tai se oli alkuperäinen suunnitelmani, kunnes hän sanoi pakottavansa minut menemään kultamatkan, eli 135 kilometriä. Kuulostaa haasteelta. Pidän niistä.

Ja oon tosissani tän suhteen, sillä löysin vihdoin uuden harrastuksen itselleni. Nyt vain pitää säästää omaan kajakkiin, että pääsen harjoittelemaan! Onneksi Suomessa on paljon vettä.

2 comments:

 1. IHAN MAHTAVIA KUVIA TAAS!! :O Sulla oli ihan varmasti tosi kiva reissu Amelandissa. Harmi että matkan jälkeinen viikko oli tylsääkin tylsempi. Mutta oi, kiva että sait taas uusia kavereita! Ja hui, 53 kilometriä :o Ja triplahui, 135 kilometriä :OOO Nooooh, kyllä mä uskon että pystyt siihen kunhan vaan harjittelet tarpeeksi :3

  Se mun haastattelu sinne Luoviin meni tosi hyvin! Mulla on aika korkeella odotukset pääsemisen suhteen, jos mä pääsen niin hypin kattoon viikon XD Mutta joo, yritän kuitenkin pitää odotuksen sen verran alhaalla etten pety ihan kauheasti jos sieltä tuleekin kieltävä vastaus... vaikka se on kyllä vaikeaa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :D ei kyllä olis ollut yhtä mahtava reissu ilman niitä ihmisiä siellä!
   ja joo, pitää kyllä alkaa harjoitella XD oon tota kajakin ostamista ja suunnitellut, ja voisin saada sen joulu- ja synttärilahjaksi kuulemma tai sitten sitten säästän itse ja yritän saada lomiksi aina töitä ja niin. Nyt kesällä se ei kyllä valitettavasti onnistu, kun oon täällä Saksassa ja mulle jää vaan viikon kesäloma haha :D mut kyllä mä sen kajakin jostakin hankin!

   Hei hyvä että meni hyvin! Nyt vaan toivotaan parasta ;)

   Delete