.

.

1/03/2015

I have your soul


Että tälläistä tällä kertaa. Sähläsin kun yritin nopeasti kuvailla tähtiä siskon kanssa ILMAN JALUSTAA ja sitten sisällä vedettiin pienet photoshootit, jotka kyllä hieman epäonnistui :D ei yhtään tykkää olla mallina mulle, höh. Mutta jotain kuitenkin saatiin aikaiseksi ja tässäpä nämä överimuokatut kuvat. Jos joku muistaa, niin tein aikaisemminkin hieman samantapaisen photoshootin kaksi vuotta sitten, kun leikin pitkillä valotusajoilla. 

A quick photo shoot with my little sister. Okay, it failed pretty badly but... better than nothing, huh? I made a kind of similar photo shoot two years ago.

10 comments:

 1. Hurjan upeita kuvia sulla blogissa!:) Sain tästä kyllä tosi paljon inspiraatiota omaan kuvaamiseen, kun muistin miten upeita asioita kameralla voi saada aikaan!

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! Ja tosi kiva kuulla, että sait inspiraatiota :)

   Delete
 2. I really loooveee pictures like this :D But i think there is a little bit much light on right side,but all in all, it is a good job! :)
  Jovana Sarenac

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank youuuuu~ :D and you're right! there definitely is a little bit too much light on the right side :D thank you for your comment :)

   Delete
 3. Sun blogi pääsi parhaimpien joukkoon mun linkkaa blogisi-postauksessa! :-)

  http://oonajohannaa.blogspot.fi/2015/01/linkkaa-blogisi-tulokset.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. ohhoh! todella mukava yllätys päivään, kiitos kovasti! :)

   Delete
 4. tykkään ihan hirveesti tosta ekasta kuvasta! valitsin sut neljän kärkeen linkkaa blogisi -postaukseen, käy kurkkaamassa mitä susta kirjotin! :)

  http://emiliannas.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos tosi paljon! toinen kiva yllätys päivään, ihanaa :)

   Delete
 5. Oih ja voih, ihania kuvia! ♥ Vaikka sanotkin että sä epäonnistuit, mun mielestä nää on tälläisiä tietyllä lailla taianomaisia ja upeita! Oijoi, toi keskimmäinen. Ja viimeinen. Ja ensimmäinen.

  ReplyDelete