.

.

1/21/2015

Lost in Winter's ForestHieman hiljaista täällä blogin puolella taas, mutta syy lienee siinä, että koulu alkoi pari viikkoa sitten, jonka jälkeen mulle tuli pari vierasta Saksasta vajaaksi viikoksi. Kun visiitti oli ohi, täytyi hieman kiriä kouluhommien kanssa, sillä koeviikko alkaakin viikon päästä. Hui apua, taasko?! Joka tapauksessa mulla oli aivan mahtavan mahtavaa noiden parin tyypin kanssa ja voi että teki hyvää. Käytiin paikallisella vuorella vaeltelemassa, syötiin talvi-BBQ:ta iltahämärässä, käytiin luistelemassa, vaellettiin Repoveden kansallispuistossa kauniissa lumimaisemissa, tehtiin hyvää ruokaa, pelleiltiin, katsottiin leffoja yömyöhään ja käytiin avannossa uimassa (josta innostuin niin paljon, että kävin uudestaan viikkoa myöhemmin ja tarkoituksena käydä vielä monesti tänä talvena!)

Vaikka Repovedellä monesti olinkin jo käynyt niin talvella en. Oli siis varsin mahtava kokemus [vaikka kaaduinkin kerran jäisessä alamäessä (ranteeni ihonalainen ganglio poksahti, jess!!)] ja upeita kuviakin tuli otettua. Kun saavuttiin leiripaikalle, oli aurinko laskemassa ja upeat mahdollisuudet hienojen kuvien ottamiselle. Tunnin kuluttua ilmestyi valtava sumu ja sekin oli todella kaunista. Näistä kuvia seuraavassa osassa! :)

I have been really busy because my school started and then I had some visitors from Germany. We had so much fun and one day we were wandering in a national park Repovesi. Here some pictures from there and the second part is coming soon ;)

2 comments:

  1. Upeita kuvia kyllä!! Ihana luminen luonto :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos! :) tuolla oli kyllä todella kaunista

      Delete