.

.

2/26/2015

Flower Power


Hommia riittää vaikka muille jakaa ja pitkän saksan kirjallinen osuus (YO) lähestyy lähestymistään.... Mutta kukat piristää aina päivää! Vaikka ovatkin kahden vuoden takaa.

Too many things to do and one really important exam is coming.... But flowers are nice and they always make my day. Even those pictures were taken two years ago (but edited two days ago)

4 comments:

 1. Ääää, Jemina! Sä kidutat mua... nyt muakin tekisi mieli mennä kuvaamaan kukkia. Mutta sitten muistan ettei ulkona mitään kukkia ole :D

  Mutta siis, ihania kuvia kukista, vaikka ovatkin kaksi vuotta vanhoja :3 Tykkään tosi paljon toisesta ja neljännestä! Mua itteäni ärsyttää, kun mun 2v vanha kamera on sanomassa itteään irti, se temppuilee eri tavoin (se on siis ollut kaksi kertaa korjauksessa kastumisen ja putoamisen takia), ja siksi oonkin miettinyt Nikon D3300:n ostamista "väliaikaiseksi" kameraksi... tai siis ostan sitten joskus hamassa tulevaisuudessa Nikon D7100:n tai uudemman mallin :D Mutta nyt siis puhutaan jotain 3-5 vuoden päästä tapahtuvista asioista.

  Sun blogin postaukset saa mut aina niin hyvälle tuulelle! Näitä postauksia tulee harvoin, mutta tykkään silti. Ehkä just se, että postauksia ei tule 3 viikossa saa mut niin hyvälle tuulelle. :3 Ajattelin tässä jossain vaiheessa tehdä sellaisen "linkkaa blogisi suosikit"tyyppisen postauksen, ilman sitä blogin linkkausosuutta. Ajattelin vaan sanoa, että sun blogi saattaa hyvinkin päästä listalle ;) Ilmoittelen sitten jos pääsee :3 En siis kopioi kuvia sulta, mä teen niille blogeille sellaset tekstijutut joissa lukee blogin nimi ja blogin pitäjän nimi. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :D mäkin kyllä odotan taas kesää, että pääsee kuvailemaan kukkia ja sitä vihreyttä ja kirkkautta ja värejä..!

   Voihan :( mutta väliaikainen kamera voisi olla siis ihan jees ja tulevaisuudessa tulee varmasti vielä monia uusia malleja Nikonille, et mitään ei sen loppulisen kameran suhteen tosiaankaan kannata vielä päättää ;)

   Kiitos vielä, niin kiva kuulla! :) Kyllä mä aion useamminkin postailla sitten tossa taas jossain vaiheessa, kun saan nää kaikki rästijutut tehtyä :D Oon suunnitellut jo paljon kaikkea kivaa ;)
   Ja kuulostaa tosi kivalta toi ;)

   Delete
 2. Juu, eli se tulikin jo ulos :D Eli piristysruiske sulle! <3 http://jennijasmine.blogspot.fi/2015/02/7-lempparia-blogimaailmasta.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. huiiii!! jeee, tosi ihanaa, kiitos kiitos! :)

   Delete