.

.

4/04/2015

Fitbit Charge HRVarmasti osa lukijoista ihmetteli nähdessään tämän postauksen "onko tämä nyt varmasti se sama blogi? Onko tässä käynyt virhe? Enhän mä tätä blogia tälläisten postausten takia alkanut lukea...", mutta katsokaas tuolta ylhäältä otsikon alla oleva teksti uudestaan. "LIFESTYLE - PHOTOGRAPHY - TRAVELLING" luultavasti tarkoittaa, että blogi ei ole pelkästään valokuvausblogi, ja kirjoitan tänne blogiin juuri sellaisia juttuja kuin haluan. Yksi postaus aktiivisuusrannekkeesta ei kuitenkaan tarkoita, että *TSÄDÄM* ja blogi muuttuu fitnesblogiksi. Ehei! Painotan täällä eniten valokuvausta, mutta paljon myös kaikkea muutakin mitä haluan. Aloitan pian leikkimielisen valokuvaushaasteen ja siitä lisää hieman myöhemmin.

Mutta siis, asiaan! Sain synttärilahjaksi (tai no, muutamaa päivää aikaisemmin) kyseisen aktiivisuusrannekkeen. En ole koskaan ollut hirveän urheilullinen (enkä ole edelleenkään) ja yksi lempilausahduksistani on "syö mitä haluat, milloin haluat ja kuinka paljon haluat". Nyt kuitenkin ajattelin aloittaa taas meidän kuntoilulaitteiden käyttämisen ja käydä ehkä vähän hölkkäämässä ja juoksemassakin, jos polvet antaa. Olin aikaisemminkin vähän tutkiskellut näitä aktiivisuusrannekkeita ja tämä vaikutti kaikista parhaimmalta ja pakko nyt viikon testauksen jälkeen sanoa, että on kyllä mahtava! 

Fitbit Charge HR erottuu parisenkymppiä halvemmasta Fitbit Chargesta vain siinä, että mukana on sykemittari ja kiinnitys on hieman erilainen. Se mittaa askelia, kuljettua matkaa, poltettuja kaloreita, ylöspäin mentyjä kerroksia, unen määrää ja laatua sekä tietenkin sykettä. Ja kyllä, tarkoituksena on pitää tuota ranneketta koko ajan ranteessa. Paitsi silloin kuin se on latauksessa (1-2 tuntia noin kerran viikossa). 

Ranneke on tosiaan aiheuttanut mussa sen, että lähtee paljon mieluummin ulos kävelemäänkin ja haluaa saada mahdollisimman paljon askeleita päivän mittaan. Mielellään ravaa kerroksia ylös ja alas, kun unohtaa ottaa mukaansa jotain. 

Mulla olisi vielä vaikka kuinka paljon kerrottavaa ja kehuttavaa tosta, mutta jätän sen jollekin toiselle kerralle! Mutta suosittelen kovasti ainakin nyt näin alkuunsa.


------

I got Fitbit Charge HR as an birthday present and  it's really awesome! But don't be scared of this post because my blog is not gonna change completely. I post what I want and this time it was a post like this. Aaaand I am going to start a photographing challenge so more information soon! 

2 comments:

 1. MITÄ MIKSI JEMINA MUUTAT TÄN FITNESSBLOGIKS APUA MÄ EN ENÄÄ LUE TÄTÄ DDDDDD:

  Okei, en ehkä reagoi noin :'D Äiti halusi tuollaisen fitnessrannekkeen joululahjaksi ja saikin semmoisen - tosin se maksoi 20e ja siinä on nikkeliä ja äidillä on nikkeliallergia joten... no use with that.

  Oot jopa tämmöisistä kuvista saanut hienoja :o Mä jotenkin vaan ihastuin tohon jossa toi ranneke on sun kädessä (sanon tän silläkin uhalla että kuulostan omituiselta öttiäiseltä :D).

  (PS. Mä oon huomannut tuon tekstin sun blogin nimen alapuolella ja osasin kyllä odottaa jotain tämmöistä jossain vaiheessa :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D ihme kyllä ei ole vielä yhtään blogin lukijaa kadonnut, vaikka luulin et muutama kaikkonis heti! Eipä sillä kyllä väliä, mutta noh :D

   Mutta kiitos taas :) nopeita räpsyjä vaan ja ei, et kuulosta yhtään omituiselta öttiäiseltä, älä huoli! :D

   Jees, hyvä kun oon huomannut sen :D

   Delete