.

.

5/09/2015

Four different flowers


Ohops, taas jäi kirjoittaminen. Eipä olisi kyllä tälläkään hetkellä aikaa mitään muuta tehdä kuin kouluhommia (3 esseetä, 2 analyysiä, tutkimus, raportti, 2 sanakoetta ja kokonainen kurssi rästissä), kun kouluakin on enää vain muutama viikko. Tänään olisi kuitenkin tarkoituksena noita hommia vähän tehdä, katsoo paljonko saan aikaiseksi. 

Tässä kuitenkin hieman kukkakuvia piristykseksi kesää odotellessa! Neljä erilaista kukkaa vähän eri vuosilta. Edellisessä postauksessa mainittu valokuvausprojekti tulee kyllä, vielä vain ei ole aikaa. Joten kiinnostuneet malttakaa odottaa :) 

---

I haven't written anything for a while. The school is the reason for this because I have so many things I have to do like three essays and other writing projects. But I am going to do a few of them today. Or at least I try. 

Here some pictures of flowers. I can't wait till summer! Oh and last time I mentioned a photography challenge so don't worry I am going to do it someday when I have more time.

2 comments:

 1. Äääää ;__; Nää kuvat on taas ihan mahtavan hienoja ♥ HALUUN KESÄN! Tosin ei se kaukana ole ;) Ja toivottavasti saat sun rästihommat tehtyä ennen lomaa, ei varmasti nimittäin olisi kivaa tehdä niitä kesälomalla D: (Tosin jos on edes pieni toivonkipinä siitä, että saat ne tehtyä kesään mennessä niin ei kesälläkään varmaan siihen kauaa menisi).

  (Pakko sanoa sulle nyt, että mä oon ihan rakastunut tohon mun uuteen kameraan, vaikka joissain tapauksissa sisäkuvaus tuottaakin vielä vaikeuksia... mutta enköhän mä senkin opi ennen pitkää :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja tosiaan, kesähän on jo ihan nurkan takana :D tai no oikeastaan täällä jo :) ihanaa olla ulkona ilman takkia!
   Oon aika ahkerasti rästihommia tässä tehnyt ja nyt ne alkaa vihdoin vähetä... vielä muutama essee ja analyysi, sit oon vapaa! Enköhän suurimman osan saa ennen kesää tehtyä :)

   Ja kiva kun kamera on hyvä ;)

   Delete