.

.

7/29/2015

kayaking


Vihdoin tuuli ja sää muutenkin salli pienimuotoisen melomisen siskon kanssa. Järvi oli aivan uskomattoman kaunis melkein täysin tyynenä ja aurinkokin paistoi välillä pilvien välistä. Suunnitellaan tässä, että tehtäsiin vähän pidempi (10-20km) reissu tässä joku päivä, mutta saa nähdä mihin päädytään. Toivottavasti ei ainakaan sataisi tulevina viikkoina! (juuri kun kirjoitin edellisen lauseen, niin alkoi sade ropista ja oikein kunnolla, vaikka koko päivänä ei ole satanut.... mun tuuria haha)

6 comments:

 1. Wow, tosi nättejä kuvia! ♥ :o

  ReplyDelete
 2. Aika paljon saturaatiota näissä kuvissa, mutta jollain tapaa se sopii näihin todella hyvin! Varsinkin toi viimeinen kuva on tosi henkeäsalpaava, tuota kuvaa vois katsella vaikka kuinka kauan!


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tahallani joo laitoin tota saturaatiota vähän normaalia enemmän, muuten kuvat olis ollu aika laimeita ja harmaita :D mutta kiitos! :)

   Delete
 3. Voi Jemina! Sun kuvat on niin upeita, aina. ♥ Ja samaa mieltä Tiian kanssa, viimeinen kuva, vautsi. :o

  Ja joo, samaa mieltä... tää kesä on vaan ollut vähän... krhm, epäkesämäinen? :D Siis ei oo tuntunut kesältä :c Nää sun kuvat kyllä tuo mieleen sellaisen kesän, jollainen vaikka koko tämä kesä olisi saanut olla. Ah ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos kiitos! c: ♥
   haha, toivotaan että helteitä vielä tulisi!

   Delete