.

.

7/27/2015

kesäkuulumisia


Oikeasti melkein kolme kuukautta edellisestä kerrasta? Oho. Paljon olisi kyllä kerrottavaa ja näytettävää, mutta ongelmana on yksinkertaisesti kirjoittaminen. Oli sitten kyseessä, blogiteksti, viesti facebookissa, sähköposti, tutkielma tai essee, se ei yksinkertaisesti onnistu. Samaan aikaan myös on aivan hirveästi aikaa, jolloin jotain edellämainituista voisi kirjoitella, mutta samaan aikaan sitä tietynlaista sopivaa aikaa ei ainakaan tunnu olevan sekuntiakaan. 

Mutta mitäs olen kesällä puuhannut? Aloitin jo lukemaan ylioppilaskirjoituksia varten ja ne lähestyvätkin jo uhkaavasti.... Tosin pitkällä saksalla aloitinkin jo nyt keväällä ja sieltä tupsahti E, johon olen enemmän kuin tyytyväinen. Biologia ja kemia odottavat kahden kuukauden päästä. Keväällä 2016 pitkä matematiikka, pitkä Englanti ja äidinkieli. Hui. 

Matkustellut en ole kovin paljoa, mutta muutaman päivän reissun parin kaverin kanssa tein Pärnuun. Käytiin majavasafarilla, mutta ilman majavia. Lisäksi vieraita Saksasta on ollut jo kuusi, joista kaksi ovat täällä edelleenkin (tai no, tällä hetkellä Tallinnassa) ja yksi oli luokkatoverini vaihto-oppilasvuodeltani. Heinäkuuhun mahtui myös isostelua rippileirillä ja pikkusiskon rippijuhlat. Ja sen jälkeen menetinkin joksikin aikaa ääneni ja olin kipeänä viikon. Nyt alkaa vihdoin tauti hellittää.

Mitä suunnitelmissa? Melomista, ainakin toivon niin. Ja valokuvaamista. Toivon myös aloittavani vloggaamisen, joka on ollut suunnitelmissa jo yli vuoden. Lisäksi seuraavina viikkoina luvassa isot annokset biologiaa ja kemiaa. 
Huh.

No comments:

Post a Comment