.

.

8/08/2015

gopro hero4 silver


Että sellainen ostos. Olin jo tosi pitkään harkinnut gopron hankkimista ja no, nyt sellainen tuli hankittua ja todella tyytyväinen kyllä olen. Pääasiassahan se on tehty videoiden ottamiseen, mutta kuviakin (ja timelapseja!!) pystyy toki ottamaan ja tässä muutama. Pääsyy miksi kyseisen kameran hankin on se, että melomaan ei viitsi sitä isoa järjestelmäkameraa ottaa ja kuitenkin haluan kauniita järvimaisemia ikuistaa (videoiden), joten pieni, kevyt ja vedenkestävä (tohon erilliset kuoret) kamera oli todellakin tarpeeseen. Ja tonhan pystyy kiinnittämään vaikka mihin, joten käyttöä varmasti tulee niin monen muunkin asian parissa! 

Kaikki muut paitsi ylin kuva on otettu kyseisellä goprolla. Eivät laadullaan vedä vertoja järjestelmäkameralla otetuille kuville, mutta mun makuun aivan tarpeeksi hyvälaatuisia! Ja videointiinhan tuo kamera on pääasiassa tarkoitettu. Burst-toiminto (voit valita esim. 30 kuvaa sekunnissa) on aivan uskomattoman kätevä, että saa varmasti sen täydellisen hetken ikuistettua! Toisiksi ylin kuva otettu tällä toiminolla. 
Viimeisestä kuvasta vielä sen verran, että biologian ja kemian yo-kirjoitukset lähestyvät uhkaavaa vauhtia ja alkaa pian paniikki painaa päälle.... lukemista lukemisen perään. Jos pian pääsisi laskemaankin. 

4 comments:

 1. Oiiiiih, GoPro Hero nelonen! Mulla on harjoittelukäytössä tällä hetkellä se ensimmäinen, eli pelkkä GoPro Hero (ja jos kiinnostaa, niin mun GoPro-videon eilisestä Lintsireissusta saa mennä katsomaan mun blogiin, vink vink :D). Mutta harjoittelun jälkeen varmaan itsekkin hankin joko kolmosen tai nelosen.

  GoProlla on kyllä tosi hyvä kuvata, voin taata että rakastut siihen vaan enemmän ajan myötä ♥

  Ja hei, toivon mukaan sun yo-kirjoitukset menee hyvin! Pidän peukkuja :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käynpäs katsomassa :) ja joo, onhan toi aivan mahtava! Eilen tuli ebaysta vaikka mitä juttuja, joilla saan kiinnitettyä ton vaikka mihin ;)

   Kiitos! Mullakin on sormet ristissä ja peukussa samaan aikaan XD

   Delete
 2. Kiitos, kun linkkasit upean blogisi omani "kysy ja linkkaa"-postaukseen. Oon tekemässä postausta linkattujen kärjestä ja tämä blogi on yksi niistä. Saanko käyttää blogisi kuvia siinä postauksessa?:)

  http://anni-johanna.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oijoih, todella mukava yllätys! Kiitos kovasti :) ja joo, toki saa käyttää!

   Delete