.

.

8/30/2015

Stars & Water


Tällä hetkellä on aivan hirveästi kiireitä lähestyvien YO-kirjoitusten vuoksi. Jotta siis pysyisin aikataulussa, on täytynyt vähentää vapaa-aika niin minimiin kuin mahdollista. Totta kai taukoja pitää pitää, mutta 'turhan' hengailun ja hauskanpidon olen jättänyt kokonaan pois. Eihän se aivan helppoa ole ollut kieltää itseltään kaikki hauska, mutta kyse on nyt vain (enää vajaasta) kuukaudesta, joten eiköhän sen kestä. Sen jälkeen voi sitten 'tehdä mitä huvittaa' vähän vapaammin, ennen kuin täytyy taas alkaa päntätä, tällä kertaa vain kevään kirjoituksia varten. Kova työ palkitaan lopulta, tavalla tai toisella. Jos ei, sille on jokin tarkoitus.

Eli täällä blogissa tulee olemaan edelleenkin hiljaista seuraavat viikot, mutta saatan jotain kuvia laitella (varmaankin ilman tekstiä, katsotaan) jos jaksan ja kerkeän. Mutta nyt... takaisin kirjojen pariin! 

11 comments:

 1. Upeita kuvia! Missäpäin oot kuvannut? :)

  http://annasiipienkuljettaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Tossa Iitin kirkonkylän lähellä kuvailin, kun oltiin kavereiden kanssa katsomassa niitä tähdenlentoja sillon pari viikkoa sitten :D

   Delete
 2. Wou, miten upeita kuvia ! (:

  http://more-than-we.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Ihan mahtavia kuvia! Ihanat värit varsinkin! ♡ :)

  ReplyDelete