.

.

10/08/2015

My Calendar


Koulu oli järkyttävää aloittaa ilman kalenteria. Ei oikein tiennyt minne kaikki tiedot laittaa talteen ja miten voisi hahmottaa tulevat viikot ja kaikki ne hommat, jotka täytyisi olla tehtynä siihen ja siihen päivään mennessä. Mistään ei tuntunut löytyvän minunlaistani kalenteria, joka olisi yksinkertainen ja sisältäisi jokaisesta kuukaudesta erikseen aukeaman, jotta olisi helpompi hahmottaa mitä on milloinkin ja milloin on vapaata. 
Tutkin pitkään nettiä ja kolusin ebayt ja amazonit lävitse, kunnes eksyin Etsyyn jatkamaan kalenterinmetsästystäni. Punnitsin monen kalenterin välillä, kunnes päädyin tilaamaan Etelä-Koreasta tälläisen hyvin simppelin, ohuen ja minimalistisen kalenterin. Siinä on vain jokaiselle kuukaudelle oma aukeama ja se riittää. Yllätyin, kun tajusin kalenterin kestävän vuoden 2017 maaliskuuhun saakka! Kelpaahan tuo.

2 comments:

  1. Tollai kalenteri kelpais mulle ja mun tarpeisiin tosi hyvin! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen! Ostin sen tältä myyjältä, jos kiinnostaa: https://www.etsy.com/shop/DubuDumo ja siellä on myös monenlaisia muita todella ihania kalentereita myynnissä. Varmaan tulee jatkossakin (1½ päästä seuraavan kerran) ostettua tuolta :D

      Delete