.

.

10/02/2015

Studying & Studying


Kirjoitukset ovat ohi tältä vuodelta! Biologian ja kemian siis kirjoitin ja no, hyvinkin mahdollista, että keväällä uusin tuon jälkimmäisen noista. Tällä hetkellä kuitenkin luen koeviikon kokeisiin ja poden flunssaa, kuten hyvin monet muutkin meidän koulusta. 

Rakastan vihkoja. Rakastan, kun sivuilla ei ole viivoja tai ruutuja rajaamassa sitä miten siihen pitäisi kirjoittaa. Siksi olen jo kahdesti Saksasta ostanut moleskinen mustia vihkoja, joita voi ostaa kolmen paketeissa hintaan 15€. Mielestäni ihan käypä hinta, sillä vihkot (vaiko vihot?) ovat laadukkaita todella monella tapaa ja sivuja on aivan tarpeeksi. Kemian viiden kurssin muistiinpanoihin meni vihkon tilasta vain ihan vähän päälle puolet, sillä suurimman osan laskuista kirjoitin vielä omaan TIGER'istä ostettuun vihkoseen. Laskut menevät ainakin minulla yleensä aika sutuiksi, joten en halunnut sutata rakasta moleskineä.


Valkoisella geelikynällä olen koristellut kannet, mutta taitelu on vielä pahasti kesken. Keskimmäinen kuva on kolmannesta vihkosta, joka ei ole siis kumpikaan ylimmän kuvan läpysköistä. Siihen olen laskenut kemian vanhojen yo-kokeiden laskuja, tehnyt omia muistiinpanoja ja vähän sellaista sälää.

Jotenkin kauniit vihkot motivoivat. 

No comments:

Post a Comment